Dodeljene nagrade za 2014. godinu

05. Decembar 2014

Natalija Odanović i Nebojša Skorupan

U organizaciji porodične firme "Petite Geneve Petrović" po deveti put dodeljena je nagrada "Kruna uspeha", namenjena na najistaknutijim diplomcima Univerziteta u Beogradu. U izuzetnoj konkurenciji kolega sa deset matičnih fakulteta, ove godine tročlana komisija izdvodila je laureate Nataliju Odanović i Nebojšu Skorupana, diplomce Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Tradicionalna dodela Rolex časovnika, dar porodice Petrović održana je po drugi put za redom u ugodnoj atmosferi svečane sale Rektorata Univerziteta u Beogradu, uz nesebičnu podršku ambasade Švajcarske federacije, Rektorata Univerziteta u Beograda i stručne komisije.

Prisutnim gostima porodice Petrović obratila se i Nada Kovačević, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, koja je naglasila podršku ugledne institucije projektu "Kruna uspeha". Imena pobednika je, po tradiciji, imao čast da saopšti njegova ekselencija Žan­Danijel Ruh, ambasador Švajcarske u Beogradu.

U ime komisije, koju su ovom prilikom činili Miša Lukić iz Publicis Group i dr. Oliver Tošković, docent Filozofskog fakulteta u Beogradu i član Laboratorije za eksperimentalnu psihologiju obratila se i dobitnica nagrade "Kruna uspeha" iz 2010. godine, Tijana Rakić. Gotovo decenija trajanja nagrade "Kruna uspeha" tako je još jedanput potvrdila međusobno poverenje i poštovanje novih generacija akademske zajednice i porodice Petrović.

Pogledajte kompletnu foto-galeriju sa ovogodišnje dodele Nagrade / 57 fotografija »